Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΘΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!!!!!
Ηρθε το 2012!!!!!!
Τι θα θελαμε να μας φερει????????.....υγεια χαρα, ευτυχια,ζεστες αγκαλιες, χαμογελα, ελπιδες, προοδο, καλους φιλους, παιδικα χαμογελα, δακρυα ευτυχιας, καρδιοχτυπια κερδη, καραμελες σοκολατες, γλυφιτζουρια...!!!!!!!
Επισης το 2012 θα θελαμε οι εχθροι μας να παρουν 2012 κιλα...να βγαλουν2012 πρασινα σπυρακια να τους πεσουν τα μαλλια,να τους μεγαλωσουν τα αυτια και η μυτη να τους πρηστει η γλωσσα για να μην μας γλωσσοτρωνε......!!!!!!!!χαχαχαχιχιχι!!!!!!!!(τι καλη που ειμαι......χαχα!!!!)
Σε σας ομως που αγαπω πολυ!!!!!! θελω το 2012 να σας φερει 2012 Απιστευτα  Υπεροχα  Γλυκα μικρα πραγματακια.....που θα σας  ομορφαινουν τις μερες  ΤΟΥ!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ!!!!! 









10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά να έχεις!Όλες οι ευχές που δίνεις να γυρίσουν και σε σένα με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο τρυφερή και παιχνιδιάρα είσαι!!!Εγώ σου εύχομαι η ζωή να σε κρατήσει για πάντα τόσο εύθυμη ,χαρούμενη και δροσερή!Για να κάνεις και εμάς τους υπόλοιπους να χαμογελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρουμενο το 2012. Να ειναι γεματο με υγεια και χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΘΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρονια πολλαααααα!! και ναιναιναι!!ολα αυτα πολυ θα ηθελα να γινουνε πραγματικοτητα!!ειδες μωρε??η καλοσυνη ειναι κολλητικη!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο το 2012!!μακαρι να σου φερει ευτυχια χαρα και ο,τι αλλο επιθυμεις!! φιλακια! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστω...2012 φορες!!!!!!!!να μας ερθουν Οοοοοοοολα καλα!!!!!!και να σκασουν οι εχθροι μας!!!!!!!!φιλακιαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά με υγεία ,χαρά και περισσότερες όμορφες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!