Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blog και καλό μήνα σε όλους μας! Πάλι μετά από πολύ καιρό κάνω δυναμικό come back! μήπως βαρεθήκατε να το ακούτε? χα χα χα!!!!!!! Αυτή τη φορά ήρθα για να μείνω και να μοιραστώ μαζί σας με χαρά πώς μέσα στο χρονικό διάστημα που πέρασε, τα Μπιχλιμπιδόνια μου κι εγώ μεγαλώσαμε! (αλλά μυαλό δε βάλαμε..... χα χα χα χα....!!!!!) όμως εξελιχθήκαμε, στραφήκαμε σε νέα υλικά και νέες ιδέες και σε νέο.....σπιτικό!! Ηλεκτρονικό σπιτικό! Τη σελίδα Bixlibidonia στο facebook την οποία μπορείτε να βρείτε στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/bixlibidonia4/?fref=ts 

Επίσης, έχω και προσωπικό προφίλ, βεβαίως βεβαίως......!!!! μπορείτε να με ψάξετε κι εκεί να συνομιλούμε και να επικοινωνούμε μιας κι έγινα τακτικός πια στο facebook (.....αχ αυτά τα social media!) το όνομά μου είναι: Chrysa Bixlibidonia (link: https://www.facebook.com/chrysa.bixlibidonia?fref=ts) 

 Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε σύντομα με όλους σας.........!!!!!! ......Σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον όλον αυτόν τον καιρό!!!!!! Σας φιλώ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!