Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΚΛΗΡΩΣΗ.....κτλ!!!!!!!!

   Καλησπερα σας.....τι μου κανετε...??????? Ηταν ομορφο το ΣΚσας??????Ελπιζω να ηταν υπεροχο...!!!! Το δικο μας ΣΚ ηταν επιμορφωτικο.........ξερετε βεβαια οτι αρχισαν οι εξετασεις......και εχουμε αρχισει το διαβασμα..........διαβαζω και εγω η μανουλα...χαχα!!!!!! Ετσι διαβασμα Π.Σ.Κ και ενα μονο καφεδακι την Κ το απογευμα και πολυ μας ηταν...χαχα!!!!Να ευχηθω λοιπον σε ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδια καλη δυναμη!!!!!!!και καλη επιτυχια!!!!!!!!!Επισης να σας αναφερω οτι εγινε και η κληρωση για τα δωρακια σας......(ειχα φτιαξει και ενα βιντεακι αλλα δεν μπορεσα να το αναρτησω ) και ετσι απλα θα σας πω τις τυχερουλες.....Ποιες ειναι...???????????:
  • debgoud
  • Ειρηνη χειροποιηματα 
  • purpleleath
  • Nena
Kοριτσια μου ηθελα να το κανω υπερπαραγωγη........αλλα τελικα βγηκε πολυυυυ λιτο..σνιφ σνιφ.......
Στειλτε μου τα στοιχεια σας για να σας τα στειλω.......πολλα φιλακια!!!!!!!!!
Αυτα τα βραχιολακια που ακολουθουν ειναι πριν το διαβασμα...χαχα!!!!!!
Να εχετε μια υπεροχηηηη εβδομαδα!!!!!!!!!!



                                     

16 σχόλια:

  1. άντε καλό διάβασμα και καλό πτυχίο!χαχαχαχα και θέματα φυσικής ,χημείας και Βιολογίας δίνουμε (λόγω ειδικότητας )αν παραστεί ανάγκη χαχαχαχα!¨οσο για το δωράκι μου ,νοιώθω βαθύτατα συγκινημένη και ελπίζω να ανταποδώσω σε εύλογο χρόνο!Να είσαι πάντα καλά και καλά αποτελέσματα.Με αγάπη,D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου ! Πάντα τυχερές οι νικήτριες! Και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνονόματη τα βραχιολάκια σου είναι πολύ όμορφα!!!
    Καλή επιτυχία και χωρίς άγχος... εύχομαι σ`όόόλα τα παιδιά!
    Οι τυχερούλες να τα χαρούν τα δωράκια τους!
    Χρυσούλα να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα βραχιολάκια! Συγχαρητήρια στις τυχερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, δεν το πιστεύω!!!! Κέρδισα κι εγώ!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!! Τα βραχιολάκια είναι σούπερ!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα.Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλό κουράγιο.Πανέμορφα τα βραχιόλια.Συγχαρητήρια στις τυχερές και σ'εσένα για την όμορφη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοριτσια χαιρομαι πολυ που χαρηκατε...χαχα!!!και ευχαριστω πολυ επισης και για τις ευχες σας σχετικα με τις εξετασεις του παιδιου μου.....εεεεεε Γυμνασιο ειναι αυτο......????!!!!!Ευχαριστω και για την προσφορα βοηθειας για ιδιαιτερα απο αποσταση.....χαχαχα!!!! Ευχαριστω και για τα σχολια που αφορουν τα βραχιολακια!!!!!!!!πολλα πολλα πολλα φιλια!!!!!! τα λεμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα είναι!Συγχαρητήρια στις τυχερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό διάβασμα να πω..(αντριχιάζω όταν σκέπτομαι τα δικά μου παλιά)..Ευχαριστώ για τις ευχές ,ήρθα η περίεργη γάτα να σε γνωρίσω..και έπεσα σε κάτι που με ενδιαφέρει για άλλη εφαρμογή..Αυτές τις κλωστές πως τις ζητάς; με τι όνομα δηλαδή!!Καφέ δεν βλέπω..κουλουράκια..άδειο το πιάτο..φεύγω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστω αχτιδα μου που ηρθες απο τοσο μακρια στο σπιτακι μου...!!!!!!!!!και επειδη μου αρεσουν οι περιεργες γατες...χαχα!!!σε πληροφορω οτι οι κλωστες ειναι ακρυλικοι σπαγκοι...... Οσο για τον καφε....και τα κουλουρακια....με πληγωνεις......την επομενη φορα θα τον εχω διπλο...και κουλουρακι....και παγωτακι...γιατι θα αρχισουν και οι ζεστες.....πολλα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΤΟ Σ.Κ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστω για τις ευχες σου giasmin μου!!!για την εκθεση με τα συρταρια εννοεις!!!!!!!!μακαρι να μπορεσω.....πολλα φιλια!!!!καλο σου βραδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ;ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ 0,80.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Sus trabajos son muy hermosos, llenos de color!!!!!!

    Saludos. Laura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλέ έχω χάσει το μυαλό μου τελείως... Ούτε που το πήρα είδηση ότι έχω κερδίσει δωράκι!! Χάρηκα πολύ-πολύ τώρα!! Σου στέλνω αμέσως τα στοιχεία μου και ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!