Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αγαπημενη μου κοριτσοπαρεα καλο μας απογευμα!!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα !!!!!!  Τα χερακια μου αυτη την βδομαδα δεν εφτιαξαν  Μπιχλιμπιδονια γιατι τα ξεκουραζω για τα κουλουρακια τα αυγα και τα τσουρεκια χαχαχα!!!!!ετσι δεν εχει αναρτησουλα........εχει ομως πολλα ευχαριστω για τα βραβειακια που μου δωσατε  τις συμβουλες και τα παιχνιδια των ερωτησεων .......στα οποια δεν αξιωθηκα ακομη να απαντησω αχβαχ.....Ομως ναι ...ναι ...θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια.........Προς το παρων ετοιμαζω βαλιτσες γιατι θα φυγουμε για λιγες μερες.....και καθαριζω και το εξοχικο για να ειναι ετοιμο οταν θα επιστρεψουμε.....και κανουμε και επαναληψεις με την μικρη μου κορη για τις εξετασεις........μεγαλα γλεντια δηλαδη...χαχα!!!!!!!!!!!!!Ομως εμεις ειμαστε συνηθισμενες σε κατι τετοια εεεεεε????!!!!!!!! SUPER  ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!χαχα!!!! 
Ετσι  θα τα πουμε μετα το Πασχα.......Σας ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα με τους αγαπημενους σας και να δωσετε μια αγκαλια σε αυτους που την εχουν αναγκη...........ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!                             




21 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και καλα κανεις χρυσουλα!!!καμμια καλη συνταγη για τσουρεκια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε......με τοσες ευχες σιγουρα θα περασουμε ΚΑΛΑ!!!!!!και ανταποδιδω σε ολες σας !!!!!οσο για τα τσουρεκια 10 χρονια φτιαχνω.....νοστιμα αλλα.....τουβλα βρε κοριτσια χαχαχαχα!!!!!!το τσουρεκι το ατιμο δεν με θελει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περάσετε υπέροχα!!!! Καλό Πάσχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσούλα,καλά να περάσεις.
    Κοίτα να ξεκουραστείς και λίγο γιατί σε περιμένει φόρτος εργασίας στην επιστροφή.Καλή Ανάσταση και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο πάσχα χρυσουλα!!!!το βραβειακι που μ ειπες δν το βρισκω,στειλε μου link οταν μπορεσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να περάσετε υπέροχα και να γυρίσετε ανανεωμένοι!!
    Καλή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Να περάσετε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρυσούλα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία!Καλά να περάσετε και καλή επιτυχία στο κοριτσάκι σου!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά! Μόλις έφτασα στο μπλογκ σου κατ ευθείαν από Ν Αφρική και θαύμασα τα δαχτυλίδια σου! Πολύ χαριτωμένα! Γενικά πιάνει το χέρι σου! Μπράβο! Εξαιρετικά, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤHN ΚΑΡΔΙA ΣOY ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣOY.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστωωωω για τις ευχες σας ζουζουνοκοριτσα....!!!!!!!(λογω Ανοιξης η προσφονηση...χαχα)να ,στε καλα....!!!!!!και του χρονου καλυτερα για ολους..... πολλααααα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγγελικουλα τι δουλεια εχεις εκει κατω κοριτσι μου....??????????Παντως οπου και να βρισκεσαι και για οποιο λογο....να εισαι καλα!!!!!!!!και χαιρομαι για τα καλα σου λογια.....!!!!!!!!!!!!!και που εχω μια μπλογκοφιλη απο τοσο μακριαααααα!!!!!!πολλα φιλιααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!