Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

δαχτυλιδια με υγρο γυαλι........

Γεια σας....σκεφτηκα να παιξω και εγω με το υγρο γυαλι...ετσι εφτιαξα μερικα δαχτυλιδακια......σας δειχνω τρια απο αυτα και θα εχουμε και συνεχεια........!!!!!!!!ελπιζω να σας αρεσουν........Πολλα πολλα φιλια!!!!!!!και να χαμογελατε.....γιατι ειναι μεταδοτικοοοοοοοο χαχα!!!!!!!!!




9 σχόλια:

  1. πολυ ομορφα τα δαχτυλιδια σου!!χρησιμοποιεις υγρο γυαλι η εποξικη??εγω με το υγρο γυαλι παντως εχω προβλημα!!καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικά και τα τρία δαχτυλίδια!!!Μπράβο Χρυσούλα πολύ όμορφη δουλειά!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικά σου βγήκαν!!!! Μπράβο φιλενάδα!!!! Άμα έχει χέρι ο άνθρωπος!!!!! Θα περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα!!!!
    φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίμενα κάτι με πιρουνάκια νεα σου πω την αλήθεια, αλλά κι αυτά πολύ όμορφα ειδικά το πρώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητη μου pearls and thread χρησιμοποιησα υγρο γυαλι...Εσυ ειχες προβλημα ανθεκτικοτητας η φινιρισματος εγω αν και πρωταρα ημουν τυχερη και δεν βγηκε αναποδια.....Ευχαριστω για το σχολιο Sophie..!!!!Ευχαριστω Χριστιανα και περιμενω τα δαχτυλιδια....!!!!!Ευχαριστω για την επισκεψη μπλογκοφιλη debgoud !!!!!!!Kατερινακι θα ερθει και το πιρουνακι....χαχα!!!πολλα πολλα πολλα φιλια!!!!!καλημεραααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι υπεροχα και η φωτογραφηση τους παρα πολυ καλη! Φαινονται με λεπτομερεια! Με υγρο γυαλι 2 συστατικων τα εφτιαξες? Ειναι τοσο αψογα...
    Μπραβο! Μπραβο! Φτιαξε κι αλλα! ;ο)
    Εχω φτιαξει κι εγω καποια παλιοτερα, περνα απτο σπιτακι μου να τα δεις. Τα δικα μου ειναι με υγρο γυαλι ενος συστατικου.
    Φιλια και καλο σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hey!!!!! μαγικά είναι έτσι????? πολύ τέλεια!!!! νομίζω ότι μου αρέσει επικίνδυνα πολύ το υγρό γυαλί! αν και άσχετη από χειροτεχνίες πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου!!!! κάποια στιγμή στο μέλλον! "όσο πιο πολλά γνωρίζουμε, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε πόσα πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε!" λέει ο Δάσκαλος... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!