Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Καλο απογευμα σε ολες τις μπλογκοφιλες μου....!!!!εδω και δυο μερες βρισκομαι μακρια απο την βαση μου...??????? ευχαριστες οικογενειακες υποχρεωσεις με εφεραν στο Ρεθυμνο....που ειναι μια απιστευτη πολη!!!!!Οποιος την εχει επισκεφτει ξερει το γιατι......!!!!!μενουμε στην παλια πολη που καθε ενα απο τα σοκακια της κρυβει και μια ξεχωριστη ομορφια...!!!μικρα πανεμορφα μαγαζακια με ειδη κρητικης τεχνης ,πολλα ξυλογλυπτα ,πρωτοτυπες συσκευασιες με βοτανα , παρα πολλα μαγαζια με τουριστικα ειδη ,απιστευτα χειροποιητα κοσμηματα ,ψαροφαγαδικα και ρακαδικα βρισκονται παντου !!!!!!!!Οσο για τις μυρωδιες........μοσχοβολαει  ο τοπος απο φρεσκοψημενο ψωμι ,πιτες, κουλουρακια  και αλλα νοστιμα!!!!!!!!! Οσο για τον καιρο ειναι λιγο μελαγχολικος με φθινοπωρινη δροσουλα και ηρεμη θαλασσα......(ιδανικος για βολτιτσες!!!!) Για το Ρεθυμνο μπορεις να πεις παρα παρα πολλα και ομορφα πραγματα...!!!!!!!οπως και για τους κατοικους του που ειναι πολυ ευγενικοι και καλοι ανθρωποι.....  Σας στελνω πολλα πολλα Κρητικα φιλια....ματσ μουτσ!!!!!!

12 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου εισαι Κρητη σε προσκαλω να ερθεις στο μερος μου τα Μαλια να γνωριστουμε και απο κοντα...θα χαρω πολυ!!το μαιλ μου ειναι στο μπλογκ μου αν θες και αν εχεις το χρονο να ερθεις στειλε μου μνμ...φιλακια και απολαυσε το Ρεθυμνο οσο μπορεις ειναι οντως πανεμορφο μερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τόπος μου είναι ευλογημένος!!Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο αυτο μπραβο σου καλα να περνας και χαρηκα που σε βρηκα σε περιμενω σπιτακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά να περνάς Χρυσούλα!!
    ρούφα μυρωδιές και εικόνες!
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια σε αυτό το υπέροχο νησί όπως η Κρήτη!!! Καλό μήνα!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχος τόπος το Ρέθυμνο !!!Καλά να περάσεις!!!Φιλάκια και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. olala!!! Έφτασες στο Ρέθυμνο! Γι΄ αυτό σε χάσαμε εδώ... Να περνάς καλά φιλενάδα! Καλή διασκέδαση!!! και... καλή αρχή στη θυγατέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρυσούλα καλά να περάσεις στο Ρέθυμνο!! Σε ευχαριστώ που με επισκέφθηκες στο σπιτάκι μου και σου εύχομαι καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα κοριτσια !!!!!ειδα τα μηνυματα σας αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να σας απαντησω γιατι ο υπολογιστης αρρωστησε βαρια....χαχαχα????εχετε ακουσει υπολογιστη να κανει σαν σειρηνα......!!!!!επεστρεψα λοιπον Κυριακη και δευτερα πηγε στον γιατρο....χαχαχα και γιατρευτηκε.....!!!!! ευχαριστω για τις ευχες που μου στειλατε και την προσκληση σου Κατερινακι τα λεμε την επομενη φορα...φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επέστρεψες?? άντε μου έλειψες μόλις σε είδα ανέβηκε η διάθεση!! ελπίζω να πέρασες καλά
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι γλυκουλικα λογακια .....να σαι καλα Σοφακι μου!!!!Λοιπον και καλααααααα περασα και δυναμικα επεστρεψα χαχαχα!!!!!!! τα λεμε...φιλουσκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μάθω τη γνώμη σας!